NövekedjLétezik egy bizonyos, a tudományos körökben is ismert és elfogadott, fizikai folyamatokat leíró ábrázoló alakzat, amely körül sok rejtélyesnek mondható elmélet kering.

Többek között kapcsolatba hozzák a földön kívüli civilizációkkal, az evilági lét kulcsával, az élet alapmintájával, a szubatomi fizikával, sőt az úgynevezett szabad-, vagy „ingyen” energiával is.

Ez a forma nem más, mint a tórusz.

Maga a mértani test egy hétköznapi autókerék belső gumijához hasonlítható, melyet két körének (a „tömlő” tengelykörének és kerületének) méretével tudunk meghatározni, de egy körlap tengely körüli forgatásával is létrehozható.
Számos természeti jelenség produkál hasonló formát, azaz tóruszként testesül meg, válik érzékelhetővé a folyamatban résztvevő erőterek kölcsönhatása. Ilyenek a gömbvillámok, a különböző plazmoid fényjelenségek, a tornádók, a fekete-lyukak (feltételezett) szerkezete, de ilyen a Föld mágneses tere, vagy az egyes növények, virágok, gyümölcsök alakja is.

Összességében elmondható, hogy a tórusz különlegessége nem az alakjában, hanem az atomok világától kezdődően, a bolygókkal, galaxisokkal bezárólag, a létező világunk minden szegmensében való felbukkanásában keresendő.

Márpedig, ha egy bizonyos – legyen az anyagi, energetikai, vagy tudati – struktúra „úgy lent, mint fent” jelen van, akkor magában hordja a holografikus világmodell, a holografikus univerzum lehetőségét.

Mi tagadás, kissé sok mindent magyaráznak bele egy „úszógumiba” –mondhatnánk kissé szkeptikusan.

De nem csak erről van szó.

Az egyiptomi Abüdosz templomának egyik gránitoszlopán figyelemre méltó rajzocska található. Olyan mintázatról van szó, amelyet nem tudni kik, nem tudni mikor, és nem tudni milyen technológiával hoztak létre.A Tórusz elemeiről üzeneteket is kapunk gabonakörök formájában


A matematikai modell szerkezeti megvalósulása


Egy ilyen gabonaformációt (a körök 90%-ilyen) lehetetlen emberi eszközökkel létrehozni (hamisítani)


Grafikus üzenet a gabonatáblában
Fizika 1x1 :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egy kép, ezer szó, egy perc videó ezer kép, élj vele! :-)